Categorie: Audi elektrische auto

Audi

Audi staat bekend om de slogan "voorsprong door techniek". Toch blijft het merk op het gebied van de volledig elektrische auto nog een beetje achter. Dit gaat echter snel veranderen. Audi gaat vanaf 2018 haar eerste volledig elektrische auto op de markt brengen. Audi start direct met twee goede modellen.  In 2015 stelde het bedrijf de Audi e-tron quattro concept voor aan het publiek. In 2017 werd hier een tweede aan toegevoegd; de e-tron Sportback. Iets later volgt een tweede SUV. Inmiddels is de Audi e-tron quattro in Noorwegen al te bestellen. De e-tron quattro zal qua formaat ergens tussen de Q5 en Q7 hangen. De specificaties zijn verder uitstekend. Met een theoretisch bereik van 500 km via een accupakket van minimaal 95 kW sprint de Audi binnen 4,6 seconden naar de 100 km/u. Daarmee zou Audi direct hoge ogen kunnen gooien. SUV, snelheid en bereik in combinatie met de kwaliteit van Audi. We wachten in spanning af.

Audi elektrische auto nieuws

Audi A3 e-Tron

Met de Audi A3 e-tron werkt Audi hard aan toekomstige mobiliteit. De Audi A3 e-tron is de eerste plug-in hybride van Audi. In de toekomst zal Audi nog meer auto’s in de E-tron lijn produceren.

Lees verder

Audi Q6 e-tron in 2018 – elektrische auto van Audi

Audi wordt al een tijdje gespot als leverancier van een volledig elektrische auto in de vorm van een SUV. Audi is sowieso bezig met een flinke uitbreiding van zijn modellenreeks om de modernisering sneller bij te kunnen houden. Kan Audi op tijd aanhaken?

Lees verder
Bezig met laden