Categorie: Nieuws

Laatste autonieuws

Tesla Model 3 review – video

Een uitgebreide Tesla Model 3 review video met een duidelijke uitleg over zo’n beetje elk onderdeel van de Model 3. Opvallend is de kwaliteit en het oog voor detail bij deze revolutionaire auto. De video is opgenomen door leden van de Tesla Model 3 owners Club.

Read More

Volvo Polestar gaat strijd aan met Tesla Model 3

De Polestar 1 is de opmaat voor het nieuwe merk Polestar. Het ‘performance’ label van Volvo Car Group presenteert zich vanaf vandaag als een zelfstandig merk van elektrische auto’s. Ook bevestigt Polestar de komst van drie modellen en een nieuwe productiefaciliteit in China.

Read More

Shell versnelt dienstverlening elektrische auto

NewMotion, de grootste exploitant van elektrische laadstations van Europa met meer dan 30.000 laadpunten en 80.000 elektrische auto houders die hun netwerk gebruiken, is door Shell overgenomen voor een onbekend bedrag.

Read More

Tesla elektrische vrachtwagen onthulling verplaatst

CEO Elon Musk maakte deze week bekend de onthulling van de Tesla elektrische vrachtwagen, de Tesla Semi, naar achter te schuiven. Het prototype van deze elektrische vrachtwagen is echter wel gereed. De specificaties lijken in ieder geval beter dan verwacht.

Read More

NISMO Concept versie van de nieuwe Leaf

De NISMO Concept versie van de nieuwe Leaf betekent niet alleen een update van het exterieur en interieur maar levert ook betere prestaties. Hier wat foto’s van de Concept versie. Nu afwachten of Nissan deze keer de NISMO uitvoering wel in productie neemt.

Read More
Loading

De laatste video's

Video Tesla Model X

Een heldere uitleg (in het Engels, sorry) over de prachtige Tesla Model X. Binnenkort ook in...

BMW i3 verslaat BMW M3 in sprint

<center><script async src=”//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js”></script><!– [et_pb_line_break_holder] –><!– EA_blogpost_top-desktop...

Loading