Categorie: Nieuws

Laatste autonieuws

Tesla Model 3 komt naar Europa (update 15-11)

Tesla komt deze week met een aantal exemplaren van de Tesla Model 3 naar Europa om de auto te tonen aan de eerste kopers. Tesla heeft inmiddels ook de eerste uitnodigingen verstuurd naar de Model 3 reservering houders in Europa.

Lees verder

Google maps toont locatie laadpalen

Google Maps toont sinds kort ook de positie van laadpalen op haar kaarten. Nu kun je als bestuurder van een elektrische auto kiezen of je de bestaande apps of Google Maps wilt gebruiken. Daarnaast kan Maps ook de nodige extra informatie tonen die via de meeste apps niet beschikbaar is.

Lees verder

Tesla Model 3 review – video

Een uitgebreide Tesla Model 3 review video met een duidelijke uitleg over zo’n beetje elk onderdeel van de Model 3. Opvallend is de kwaliteit en het oog voor detail bij deze revolutionaire auto. De video is opgenomen door leden van de Tesla Model 3 owners Club.

Lees verder

Volvo Polestar gaat strijd aan met Tesla Model 3

De Polestar 1 is de opmaat voor het nieuwe merk Polestar. Het ‘performance’ label van Volvo Car Group presenteert zich vanaf vandaag als een zelfstandig merk van elektrische auto’s. Ook bevestigt Polestar de komst van drie modellen en een nieuwe productiefaciliteit in China.

Lees verder
Bezig met laden

De laatste video's

Video Tesla Model X

Een heldere uitleg (in het Engels, sorry) over de prachtige Tesla Model X. Binnenkort ook in...

BMW i3 verslaat BMW M3 in sprint

BMW i3 verslaat BMW M3 in sprint Elektrische BMW i3 verslaat BMW M3 in sprint Elektrische auto’s hebben lang bekend gestaan als saaie, slome voertuigen die eigenlijk alleen op een golfbaan thuis horen. Recente...

Bezig met laden