Categorie: Nieuws

Laatste autonieuws

Tesla Model 3 komt naar Europa (update 15-11)

Tesla komt deze week met een aantal exemplaren van de Tesla Model 3 naar Europa om de auto te tonen aan de eerste kopers. Tesla heeft inmiddels ook de eerste uitnodigingen verstuurd naar de Model 3 reservering houders in Europa.

Read More

Google maps toont locatie laadpalen

Google Maps toont sinds kort ook de positie van laadpalen op haar kaarten. Nu kun je als bestuurder van een elektrische auto kiezen of je de bestaande apps of Google Maps wilt gebruiken. Daarnaast kan Maps ook de nodige extra informatie tonen die via de meeste apps niet beschikbaar is.

Read More

Tesla Model 3 review – video

Een uitgebreide Tesla Model 3 review video met een duidelijke uitleg over zo’n beetje elk onderdeel van de Model 3. Opvallend is de kwaliteit en het oog voor detail bij deze revolutionaire auto. De video is opgenomen door leden van de Tesla Model 3 owners Club.

Read More

Volvo Polestar gaat strijd aan met Tesla Model 3

De Polestar 1 is de opmaat voor het nieuwe merk Polestar. Het ‘performance’ label van Volvo Car Group presenteert zich vanaf vandaag als een zelfstandig merk van elektrische auto’s. Ook bevestigt Polestar de komst van drie modellen en een nieuwe productiefaciliteit in China.

Read More

Shell versnelt dienstverlening elektrische auto

NewMotion, de grootste exploitant van elektrische laadstations van Europa met meer dan 30.000 laadpunten en 80.000 elektrische auto houders die hun netwerk gebruiken, is door Shell overgenomen voor een onbekend bedrag.

Read More

Tesla elektrische vrachtwagen onthulling verplaatst

CEO Elon Musk maakte deze week bekend de onthulling van de Tesla elektrische vrachtwagen, de Tesla Semi, naar achter te schuiven. Het prototype van deze elektrische vrachtwagen is echter wel gereed. De specificaties lijken in ieder geval beter dan verwacht.

Read More
Loading

De laatste video's

Video Tesla Model X

Een heldere uitleg (in het Engels, sorry) over de prachtige Tesla Model X. Binnenkort ook in...

BMW i3 verslaat BMW M3 in sprint

Elektrische BMW i3 verslaat BMW M3 in sprint Elektrische auto’s hebben lang bekend gestaan als saaie, slome voertuigen die eigenlijk alleen op een golfbaan thuis horen. Recente video’s hebben dit beeld al drastisch...

Loading