Categorie: Jaguar I-Pace

Jaguar I-Pace

De Jaguar is de eerste volledig elektrische auto van Jaguar. Jaguar prijst de I-Pace aan als SUV maar in feite is het meer een luxe coupe. De stugge vering bevestigd nog eens dat dit vooral een sportieve auto is (4,8 s naar 100 km/h). Jaguar heeft met de I-Pace met name de Tesla Model S als concurrent voor ogen gehad. Toch blijkt uit diverse onafhankelijke tests dat de Tesla met name op techniek de I-Pace nog voor blijft. Qua uiterlijk biedt de I-Pace voldoende voor de Jaguar liefhebber. De I-Pace is met groot enthousiasme ontvangen en verkoopt dan ook zeer goed.

Jaguar I-Pace

Jaguar I-Pace

Jaguar I-Pace informatie. Overzicht van prijs, leasetarieven, bijtelling, actieradius, prestaties, verbruik en overige gegevens van de I-Pace van Jaguar.

Lees verder

Jaguar I-Pace concept overview

De I-Pace wordt gebouwd op een nieuw platform wat later ook gebruikt zal worden voor nieuwe volledig elektrisch aangedreven Jaguars. Jaguar gaat er vanuit dat ze op haar reputatie als bouwer van luxe auto’s kan voortborduren. De I-Pace heeft als grootste concurrent op dit moment vooral de Tesla Model X.

Lees verder

Elektrische auto van Jaguar deze week gepresenteerd

De eerste elektrische auto van Jaguar zal binnenkort worden onthuld. Om mee te kunnen doen met de groene revolutie, zoals Jaguar dit zelf noemt, bouwt de Jaguar Landrover groep een elektrische auto die het midden heeft van een normale sedan en een SUV.

Lees verder
Bezig met laden