Categorie: Tesla Model 3

Tesla

De Tesla Model 3 is de eerste auto van Tesla voor de massa. De volledig elektrische auto heeft een zeer aantrekkelijk prijskaartje en unieke rijprestaties. Inmiddels heeft Tesla al meer dan 450.000 reserveringen ontvangen voor de Tesla Model 3. Dit toont duidelijk aan dat de markt voor elektrische auto’s groot is en het publiek klaar voor de transitie naar elektrisch rijden. De Tesla Model 3 is daarom in meerdere opzichte een revolutionaire auto.

 

Tesla Model 3

Tesla Model 3 Mid Range

Specificaties van de Tesla Model 3 Mid Range. Overzicht van prijs, leasetarieven, bijtelling, actieradius, prestaties, verbruik en overige gegevens van de Model 3 Mid Range.

Lees verder

Tesla Model 3 komt naar Europa (update 15-11)

Tesla komt deze week met een aantal exemplaren van de Tesla Model 3 naar Europa om de auto te tonen aan de eerste kopers. Tesla heeft inmiddels ook de eerste uitnodigingen verstuurd naar de Model 3 reservering houders in Europa.

Lees verder

Tesla Model 3 review – video

Een uitgebreide Tesla Model 3 review video met een duidelijke uitleg over zo’n beetje elk onderdeel van de Model 3. Opvallend is de kwaliteit en het oog voor detail bij deze revolutionaire auto. De video is opgenomen door leden van de Tesla Model 3 owners Club.

Lees verder
Bezig met laden