Categorie: Nissan elektrische auto

Nissan elektrische auto

Nissan timmert al sinds 2011 aan de weg met een aantal elektrische auto's. De bekendste is natuurlijk de Nissan Leaf. Deze volledig elektrische auto is recentelijk vernieuwd. Met een grotere actieradius en moderne technologie aan boord is de nieuwe Nissan Leaf een belangrijke volgende stap voor zowel Nissan als de transitie naar de volledig elektrische auto.
Nissan heeft ook een aantal elektrische bedrijfsauto's die inmiddels breed worden ingezet. Met de e-NV200 heeft Nissan een MPV op de markt gebracht in zowel een personenvervoer variant als een bedrijfsauto variant.
Nissan heeft aangekondigd het aantal volledig elektrische modellen flink te zullen uitbreiden. Dit is voor Nissan zeker noodzakelijk om de toppositie in de markt voor elektrische auto's te behouden. Samen met Mitsubishi en Renault zal Nissan tegen 2022 maar liefst 12 nieuwe elektrische auto modellen hebben gelanceerd.

 

Nissan elektrische auto nieuws

NISMO Concept versie van de nieuwe Leaf

De NISMO Concept versie van de nieuwe Leaf betekent niet alleen een update van het exterieur en interieur maar levert ook betere prestaties. Hier wat foto’s van de Concept versie. Nu afwachten of Nissan deze keer de NISMO uitvoering wel in productie neemt.

Lees verder
Bezig met laden