Categorie: Tesla

Tesla

Tesla is de meest toonaangevende elektrische autofabrikant van dit moment. De missie van Tesla is om de komst van duurzaam transport te versnellen door zo snel mogelijk aantrekkelijke elektrische auto's op de markt te brengen. Sinds Elon Musk het bedrijf in 2003 is begonnen, is dit precies wat ze hebben gedaan. Tesla bouwt volledig elektrische voertuigen maar werkt ook aan duurzame oplossingen voor schone energieopwekking en energieopslag. Tesla verkoopt zijn voertuigen onder de naam 'Tesla Motors'. Batterijen voor thuis-, commerciële- en utiliteitsprojecten wordt verkocht door de divisie 'Tesla Energy'. Ook het voormalige zuster bedrijf SolarCity maakt deel uit van Tesla Energy. Het bedrijf wordt geleid door Elon Musk, die momenteel de rol heeft van CEO, mede-oprichter, voorzitter en product architect.

 

Tesla nieuws

Tesla Model 3 review – video

Een uitgebreide Tesla Model 3 review video met een duidelijke uitleg over zo’n beetje elk onderdeel van de Model 3. Opvallend is de kwaliteit en het oog voor detail bij deze revolutionaire auto. De video is opgenomen door leden van de Tesla Model 3 owners Club.

Read More

Tesla elektrische vrachtwagen onthulling verplaatst

CEO Elon Musk maakte deze week bekend de onthulling van de Tesla elektrische vrachtwagen, de Tesla Semi, naar achter te schuiven. Het prototype van deze elektrische vrachtwagen is echter wel gereed. De specificaties lijken in ieder geval beter dan verwacht.

Read More

Tesla Supercharger stations met gemakswinkels

Nu er steeds meer Tesla’s komen groeit ook de behoefte aan grotere Superchargers stations. Tesla bouwt nu locaties met meer dan 40 Superchargers compleet met restaurants en wachtruimten. Zet Tesla hiermee de stap naar de verdere exploitatie van Supercharger stations?

Read More

Tesla Model S

De Tesla Model S is in meerdere opzicht een revolutionaire auto. Consumer Report, een zeer invloedrijk Amerikaanse consumenten magazine heeft de Tesla Model S “de beste auto ooit getest” genoemd.

Read More
Loading